Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su cinamonu
Daugeliui žmonių cinamonas asocijuojasi su kepimu. Tačiau virėjai jo dažnai deda ir ruošdami mėsą. Šis prieskonis, išlikdamas nepastebimas, padeda subtiliai paryškinti patiekalo skonį ir suteikti jam taurų skambesį. Kotletas su cinamonu gaunasi minkštas ir kvapnus. Galite naudoti ir miltelius, ir lazdeles. Dažniausiai su cinamonu ruošiama kiauliena arba vištiena. Šiek tiek pikantiškų natų galima pridėti sojų padažu, sumaišytu su grietine.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti kotletus. Mėsą supjaustykite porcijomis, šiek tiek apskrudinkite. Sumaišykite cinamoną, druską ir pipirus ir mišiniu įtrinkite mėsą. Kepkite aliejuje 4-6 minutes, kol paruduos.
Žingsnis 2
Mėsą sumaišykite su svogūnais ir žolelėmis. Pakepinkite svogūnus truputį aliejaus 2-3 minutes. Sudėkite kotletus į dubenį, suberkite pakepintus svogūnus ir susmulkintas žoleles. Išmaišykite, uždenkite dangčiu arba lėkšte ir palikite 20 minučių.
Žingsnis 3
Kol mėsa mirksta, paruoškite padažą. Dubenyje sumaišykite grietinę, garstyčias, sojų padažą, cukrų ir šiek tiek druskos.
Žingsnis 4
Baigkite kepti kotletus. Grąžinkite kotletus į keptuvę, supilkite padažą ir uždengę dangčiu troškinkite, kol mėsa iškeps, maždaug 10-15 minučių.
Kategorijos