Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su Dižono garstyčiomis.
Pagal vieną iš versijų, kotletų receptą sugalvojo kaubojai, kurie po ilgo žygio pasidėdavo mėsos gabalą po balnu ir kepdavo ant ugnies. Žygio metu filė natūraliai suminkštėjo ir tapo sultinga. Nuo tų laikų atsirado daugybė kotletų ruošimo būdų. Puikų patiekalą galima gauti iš kiaulienos su Dižono garstyčiomis. Šis prancūziškas prieskonis pasižymi subtiliu saldžiarūgščiu skoniu ir subtiliu aromatu, kuris išryškina kotletus.
Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Sudėkite porcijas į lėkštę, pabarstykite pipirais. Apšlakstykite garstyčiomis, tada majonezu. Palikite bent 30 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite kotletus su Dižono garstyčiomis. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ant didelės ugnies. Sudėkite kotletus. Tada sumažinkite kaitrą iki vidutinio stiprumo. Kepkite 15 minučių, kol apskrus ir taps auksinės spalvos. Pagardinkite druska. Uždarykite dangtį, sumažinkite kaitrą ir kepkite dar 10 minučių.
Kategorijos