Supjaustykite su garstyčiomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Supjaustykite su garstyčiomis

Garstyčios yra kvapnus ir labai naudingas prieskonis, atkeliavęs į mūsų šalį iš Azijos, kur jis buvo naudojamas daugiau kaip prieš 3000 metų. Jis ne tik teigiamai veikia sveikatą, bet ir greitina medžiagų apykaitą, todėl aktyviai naudojamas lieknėjant. Kotletas su garstyčiomis - tai maistingas patiekalas su apetitą keliančia plutele ir maloniu pikantišku skoniu, paruoštas iš kiaulienos, marinato ir džiūvėsėlių. Mėsa yra kvapni, minkšta ir labai sultinga.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
202 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.5/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustykite su garstyčiomis Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Kiekvieną kiaulienos gabalėlį patepkite trupučiu garstyčių, tada aptepkite jomis visą mėsos paviršių. Tą patį pakartokite su kita puse. Po to ant plokščios lėkštės suberkite džiūvėsėlius ir jais kruopščiai apvoliokite kotletus.

Žingsnis 2

Supjaustykite su garstyčiomis Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir palaukite, kol jis įkais. Tada ant keptuvės sudėkite kotletus. Kepkite mėsą ant vidutinės ugnies iš kiekvienos pusės po 2-3 minutes, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos