Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su garstyčiomis
Garstyčios yra kvapnus ir labai naudingas prieskonis, atkeliavęs į mūsų šalį iš Azijos, kur jis buvo naudojamas daugiau kaip prieš 3000 metų. Jis ne tik teigiamai veikia sveikatą, bet ir greitina medžiagų apykaitą, todėl aktyviai naudojamas lieknėjant. Kotletas su garstyčiomis - tai maistingas patiekalas su apetitą keliančia plutele ir maloniu pikantišku skoniu, paruoštas iš kiaulienos, marinato ir džiūvėsėlių. Mėsa yra kvapni, minkšta ir labai sultinga.
Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Kiekvieną kiaulienos gabalėlį patepkite trupučiu garstyčių, tada aptepkite jomis visą mėsos paviršių. Tą patį pakartokite su kita puse. Po to ant plokščios lėkštės suberkite džiūvėsėlius ir jais kruopščiai apvoliokite kotletus.
Žingsnis 2
Paruoškite patiekalą. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir palaukite, kol jis įkais. Tada ant keptuvės sudėkite kotletus. Kepkite mėsą ant vidutinės ugnies iš kiekvienos pusės po 2-3 minutes, kol paruduos.
Kategorijos