Supjaustykite su konservuotais abrikosais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Supjaustykite su konservuotais abrikosais

Kotletai su konservuotais abrikosais - įdomus patiekalas, pasižymintis neįprasta skonio pusiausvyra, kuriame švelni mėsa dera su saldžiais vaisiais ir aštriaisiais pipirais. Saldžiarūgštis padažas suteikia patiekalui gaivumo ir lengvo pikantiškumo, o Provanso žolelės - malonaus aromato ir pikantiško poskonio. Beje, abrikosų vaisiai yra labai naudingi ir nuo seno naudojami ne tik kulinarijoje, bet ir medicinoje.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustykite su konservuotais abrikosais Žingsnis 1
Apkepkite kotletus. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Paruoštą mėsą iš abiejų pusių pabarstykite žolelėmis ir druska pagal skonį. Tada sudėkite kotletus ant įkaitintos keptuvės. Apkepkite mėsą iš abiejų pusių 3-4 minutes.

Žingsnis 2

Supjaustykite su konservuotais abrikosais Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sudėkite abrikosų gabalėlius į blenderio dubenį. Susmulkinkite aitriąją papriką ir suberkite į vaisius. Įdėkite česnako skiltelę, druską ir cukrų. Kruopščiai suplakite ingredientus, kad gautųsi vientisa masė. Padažą supilkite į dubenį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos