Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su konservuotais abrikosais
Kotletai su konservuotais abrikosais - įdomus patiekalas, pasižymintis neįprasta skonio pusiausvyra, kuriame švelni mėsa dera su saldžiais vaisiais ir aštriaisiais pipirais. Saldžiarūgštis padažas suteikia patiekalui gaivumo ir lengvo pikantiškumo, o Provanso žolelės - malonaus aromato ir pikantiško poskonio. Beje, abrikosų vaisiai yra labai naudingi ir nuo seno naudojami ne tik kulinarijoje, bet ir medicinoje.
Žingsnis 1
Apkepkite kotletus. Į keptuvę įpilkite augalinio aliejaus ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Paruoštą mėsą iš abiejų pusių pabarstykite žolelėmis ir druska pagal skonį. Tada sudėkite kotletus ant įkaitintos keptuvės. Apkepkite mėsą iš abiejų pusių 3-4 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Sudėkite abrikosų gabalėlius į blenderio dubenį. Susmulkinkite aitriąją papriką ir suberkite į vaisius. Įdėkite česnako skiltelę, druską ir cukrų. Kruopščiai suplakite ingredientus, kad gautųsi vientisa masė. Padažą supilkite į dubenį.
Kategorijos