Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su konservuotais kukurūzais
Mėsos kotletus galima įvairiai varijuoti. Vienas iš labiausiai neįprastų - naudoti konservuotus kukurūzus, kurie patiekalui suteiks saldumo ir išryškins mėsos skonį. Kukurūzai yra mažai kaloringi ir jų nereikia papildomai apdoroti, todėl labai supaprastėja patiekalo gaminimo procesas. O jo maistingumo laipsnis yra gana aukštas, todėl leidžia ilgam pasotinti organizmą energija. Todėl tokį kotletą galima patiekti be garnyro.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Virtuviniu plaktuvu plakite kiaulienos gabalėlius, kol suminkštės. Aptepkite gabalėlius iš visų pusių majonezu ir pagal skonį įberkite juodųjų pipirų.
Žingsnis 2
Iškepkite kotletus. Kepimo indą patepkite plonu augalinio aliejaus sluoksniu. Sudėkite paruoštus kiaulienos gabalėlius. Ant kiekvieno gabalėlio tolygiu sluoksniu paskleiskite konservuotų kukurūzų. Kepkite mėsą iki 210 °C įkaitintoje orkaitėje 60-70 minučių. Išimkite iš orkaitės ir pasūdykite.
Kategorijos