Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su konservuotais žirneliais
Tradiciniai kotletai buvo gaminami iš jautienos, tačiau ilgainiui paaiškėjo, kad kiaulienos kotletai yra minkštesni ir sultingesni. Švelnūs mėsos gabaliukai gali lengvai išsausėti, todėl geriausias būdas to išvengti - kepant juos aptepti daržovėmis. Taip patiekalas tikrai išliks sultingas, o daržovės įgaus nepakartojamą aromatą ir skonį.
Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Iš abiejų pusių kotletus pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį ir sudėkite į kepimo indą. Svogūnus ir morkas sumaišykite su majonezu, sudėkite konservuotus žirnelius ir česnaką. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite mėsą. Ant kiaulienos viršaus sudėkite daržovių mišinį, kad susidarytų gūbrys. Sutarkuokite sūrį ir pabarstykite juo kiekvieną kotletą. Dėkite patiekalą į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 50-60 minučių.
Kategorijos