Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su korėjietiškomis morkomis
Kotletai su korėjietiškomis morkomis - tai apetitą žadinantis mėsos patiekalas, pagamintas iš švelnios kiaulienos po padažu ir aštriu "sluoksniu". Korėjietiškos morkos mėsai suteikia sultingumo, o česnakas, derantis su prieskoniais, suteikia nuostabų aromatą ir pikantišką poskonį. Korėjietiškose morkose yra daug naudingų medžiagų, todėl jos yra labai vertingas produktas sveikatai. Jose yra vitaminų A ir C bei skaidulinių medžiagų.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kiaulienos kotletus iš abiejų pusių įtrinkite česnako skiltele. Tada pagal skonį juos pasūdykite ir papipirinkite. Majonezą ir kečupą sumaišykite, kad gautųsi vientisas padažas.
Žingsnis 2
Kepkite kotletus su morkomis. Kepimo skardą patepkite trupučiu augalinio aliejaus. Po to ant jos sudėkite kotletus. Ant kiekvieno mėsos gabalėlio dėkite alyvuogių, padažo, korėjietiškų morkų ir tarkuoto sūrio. Pabaigoje patiekalą apšlakstykite aliejumi. Kepkite kotletus 30 minučių 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Kategorijos