Supjaustykite su korėjietiškomis morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Supjaustykite su korėjietiškomis morkomis

Kotletai su korėjietiškomis morkomis - tai apetitą žadinantis mėsos patiekalas, pagamintas iš švelnios kiaulienos po padažu ir aštriu "sluoksniu". Korėjietiškos morkos mėsai suteikia sultingumo, o česnakas, derantis su prieskoniais, suteikia nuostabų aromatą ir pikantišką poskonį. Korėjietiškose morkose yra daug naudingų medžiagų, todėl jos yra labai vertingas produktas sveikatai. Jose yra vitaminų A ir C bei skaidulinių medžiagų.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.73/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustykite su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Kiaulienos kotletus iš abiejų pusių įtrinkite česnako skiltele. Tada pagal skonį juos pasūdykite ir papipirinkite. Majonezą ir kečupą sumaišykite, kad gautųsi vientisas padažas.

Žingsnis 2

Supjaustykite su korėjietiškomis morkomis Žingsnis 2
Kepkite kotletus su morkomis. Kepimo skardą patepkite trupučiu augalinio aliejaus. Po to ant jos sudėkite kotletus. Ant kiekvieno mėsos gabalėlio dėkite alyvuogių, padažo, korėjietiškų morkų ir tarkuoto sūrio. Pabaigoje patiekalą apšlakstykite aliejumi. Kepkite kotletus 30 minučių 190 laipsnių temperatūros orkaitėje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos