Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su krabų lazdelėmis
Kotletas su krabų lazdelėmis yra rusų namų šeimininkių išradimas. Tai mėsa su "paslaptimi", kuri patiekalui suteikia neįprastą skonį. Kotletai gaminami iš vištienos filė, į kurią įvyniojamas krabų lazdelės gabalėlis. Geriau imti atšaldytą filė, kepant ji gaunasi ne tokia sausa. Rinkdamiesi krabų lazdeles parduotuvėje pirmenybę teikite produktui, kurio sudėtyje yra maltos žuvies, surimio. Sojos baltymų neturėtų būti. O angliavandenių - minimaliai.
Žingsnis 1
Paruoškite vištienos filė. Supjaustykite mėsą maždaug 1-1,5 cm storio porcijomis. Juos lengvai pamuškite kulinariniu plaktuvu, pabarstykite druska, prieskoniais ir pipirais ir palikite ketvirtį valandos pastovėti.
Žingsnis 2
Paruoškite kotletus kepti. Į mėsos gabalėlį, suktinuką ar voką įdėkite krabų lazdelę. Įdarykite šia tvarka: miltai, kiaušinis, džiūvėsėliai.
Žingsnis 3
Apkepkite kotletus. Gerai įkaitinkite keptuvę, supilkite aliejų ir įkaitinkite. Sudėkite kotletus ir kepkite iš abiejų pusių 2-3 minutes, kol paruduos.
Kategorijos