Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su kviečiais
Soros yra aukso spalvos grūdai, naudojami gaminant daugelį patiekalų. Įdomu tai, kad kruopose nėra glitimo, todėl jos puikiai tinka žmonėms, turintiems jautrumą glitimui. Kotletai su soromis - skanus ir kartu labai sotus patiekalas, paruoštas iš minkštos vištienos. Dėl apetitą žadinančio įdaro mėsa tampa maistingesnė, o lengvas grūdų garnyras ją papildo, todėl ji tampa dar naudingesnė.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Supjaustykite virtus kiaušinius kubeliais, perkelkite juos į gilų dubenį. Įdėkite petražolių, garstyčių, grietinės, sviesto, druskos ir pipirų pagal skonį. Ingredientus gerai išmaišykite, kad gautųsi vientisa masė.
Žingsnis 2
Paruoškite kotletus. Padėkite filė ant darbinio paviršiaus. Ant vienos kotleto pusės dėkite įdaro, o kita puse uždenkite. Tuos pačius veiksmus pakartokite su visais mėsos gabalėliais. Tada įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Apvoliokite kotletus su įdaru miltuose, tada - kiaušinyje, o po to - džiūvėsėliuose. Po to filė sudėkite ant keptuvės. Kepkite mėsą iš abiejų pusių, kol apskrus.
Žingsnis 3
Paruoškite soras. Į puodą supilkite šaltą vandenį, pagal skonį pasūdykite. Palaukite, kol vanduo užvirs, tada supilkite į jį soras. Virkite kruopas 20 minučių ant vidutinės ugnies.
Kategorijos