Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su malta ciberžole
Kotletai su malta ciberžole - puikus patiekalas, kai reikia greitai ir skaniai pavalgyti didelei grupei. Malta ciberžolė geriau dera su vištiena nei su kita mėsa, suteikdama patiekalui gražią spalvą, subtilų aštrų skonį ir daug sveikatai naudingų medžiagų. Plonai supjaustyta vištienos filė paprastai greitai išverda, todėl šių kotletų paruošimas neužtruks ilgai. Į vištienos kotletų tešlą dėti svogūno yra labai gera idėja, dėl jo jie bus sultingi ir minkšti.
Žingsnis 1
Paruoškite ir marinuokite mėsą. Vištienos filė supjaustykite skersai pluošto 1 cm storio griežinėliais, lengvai pamuškite abi puses virtuviniu plaktuku. Sumaišykite ciberžolę, karį, sojų padažą, druską ir pipirus. Apšlakstykite kotletus marinatu ir palikite 1 valandai.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Susmulkinkite svogūnus blenderiu, sumaišykite su kiaušiniu ir miltais.
Žingsnis 3
Apkepkite kotletus. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Panardinkite kotletus į tešlą, dėkite į keptuvę ir kepkite ant vidutinės ugnies po 5 min. iš kiekvienos pusės.
Kategorijos