Publikavimo data: 2024-06-15
Supjaustykite su malta kalendra
Kotletai su malta kalendra - aromatingo, skanaus, rytietiško skonio patiekalo receptas. Šis prieskonis kilęs iš Azijos, kur jis dar vadinamas kiniškomis petražolėmis. Kalendra ir kalendra - tai to paties augalo pavadinimai, nes pirmasis yra sėklos, o antrasis - žolė. Kalendros paprastai dedamos į salotas ir sriubas. Kalendra naudojama mėsos patiekalams, žuviai, dedama į kepinius. Kotletams vartokite karbonadą. Tai kiaulienos skerdienos dalis, ne sausa ir ne riebi, kaip tik tinkama kotletams.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Aptepkite filė gabalėlius iš abiejų pusių. Kiaulieną gerai įtrinkite druska. Česnaką sumaišykite su kalendra ir augaliniu aliejumi. Šiuo mišiniu aptepkite mėsą.
Žingsnis 2
Paruoškite kotletus su malta kalendra. Kepimo skardą išklokite folija ir sudėkite ant jos kotletus. Uždenkite antru folijos lakštu. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 50 minučių. Tada mėsą atidarykite. Padidinkite temperatūrą iki 200-220 laipsnių. Kepkite dar 10 minučių.
Kategorijos