Supjaustykite su malta kalendra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Supjaustykite su malta kalendra

Kotletai su malta kalendra - aromatingo, skanaus, rytietiško skonio patiekalo receptas. Šis prieskonis kilęs iš Azijos, kur jis dar vadinamas kiniškomis petražolėmis. Kalendra ir kalendra - tai to paties augalo pavadinimai, nes pirmasis yra sėklos, o antrasis - žolė. Kalendros paprastai dedamos į salotas ir sriubas. Kalendra naudojama mėsos patiekalams, žuviai, dedama į kepinius. Kotletams vartokite karbonadą. Tai kiaulienos skerdienos dalis, ne sausa ir ne riebi, kaip tik tinkama kotletams.
Gaminimo laikas
75 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
294 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
25 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustykite su malta kalendra Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Aptepkite filė gabalėlius iš abiejų pusių. Kiaulieną gerai įtrinkite druska. Česnaką sumaišykite su kalendra ir augaliniu aliejumi. Šiuo mišiniu aptepkite mėsą.

Žingsnis 2

Supjaustykite su malta kalendra Žingsnis 2
Paruoškite kotletus su malta kalendra. Kepimo skardą išklokite folija ir sudėkite ant jos kotletus. Uždenkite antru folijos lakštu. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 50 minučių. Tada mėsą atidarykite. Padidinkite temperatūrą iki 200-220 laipsnių. Kepkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos