Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su maltais kmynais
Pranašas Mahometas juodąjį kmyną vadino vaistu nuo visų ligų, išskyrus mirtį. Kai kurios tautos dievina šį prieskonį, jis laikomas energijos stiprikliu ir geru antidepresantu. Jis taip pat puikiai stiprina imunitetą. Šio prieskonio istorija siekia šimtmečių gilumą. Apie jo gydomąsias savybes sklandė legendos senovės Egipte. Tai deginančio kartaus skonio ir aštraus aromato prieskonis. Jis puikiai atsiveria patiekaluose su mėsa, ypač su kiauliena. Vynuogės suteiks kotletams saldžiarūgščio skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite marinatą. Susmulkinkite česnaką. Įpilkite sojų padažo ir maltų aitriųjų paprikų. Gerai išmaišykite. Užpilkite marinatą ant kotletų ir palikite 10 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite marinuotą kiaulieną. Kepkite po 5 minutes iš abiejų pusių. Mėsa turi pasidengti auksine plutele. Po to į keptuvę suberkite slyvą ir kmynus. Kartu kepkite dar 3 minutes.
Kategorijos