Publikavimo data: 2024-06-15
Supjaustykite su maltu imbieru
Imbieras yra universalus prieskonis, kuris kulinarijoje naudojamas jau tūkstančius metų. Aštriai deginantis prieskonis suteikia mėsai malonų skonį ir aromatą. Naudodami imbierą galite paruošti aštrius, pikantiškus, švelnius kotletus. Paruošimui reikės malto imbiero. Iš mėsos imkite kiaulienos arba vištienos. Tinka ir jautiena, tačiau ją reikėtų marinuoti 2-3 kartus ilgiau, nei nurodyta recepte.
Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Marinatui sumaišykite česnaką, imbierą, sezamų aliejų, medų ir druską. Aptepkite mėsos filė iš abiejų pusių, įdėkite į plastikinį maišelį ir 30 minučių uždenkite marinatu.
Žingsnis 2
Paruoškite kotletus su imbieru. Nukratykite nuo filė marinato perteklių. Sudėkite į keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies su augaliniu aliejumi. Mėsa turi būti auksinės spalvos.
Kategorijos