Supjaustykite su maltu imbieru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Supjaustykite su maltu imbieru

Imbieras yra universalus prieskonis, kuris kulinarijoje naudojamas jau tūkstančius metų. Aštriai deginantis prieskonis suteikia mėsai malonų skonį ir aromatą. Naudodami imbierą galite paruošti aštrius, pikantiškus, švelnius kotletus. Paruošimui reikės malto imbiero. Iš mėsos imkite kiaulienos arba vištienos. Tinka ir jautiena, tačiau ją reikėtų marinuoti 2-3 kartus ilgiau, nei nurodyta recepte.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
230 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.3/5 (30 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustykite su maltu imbieru Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Marinatui sumaišykite česnaką, imbierą, sezamų aliejų, medų ir druską. Aptepkite mėsos filė iš abiejų pusių, įdėkite į plastikinį maišelį ir 30 minučių uždenkite marinatu.

Žingsnis 2

Supjaustykite su maltu imbieru Žingsnis 2
Paruoškite kotletus su imbieru. Nukratykite nuo filė marinato perteklių. Sudėkite į keptuvę. Kepkite iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies su augaliniu aliejumi. Mėsa turi būti auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos