Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su marinuotais agurkais
Kotletai su marinuotais agurkais pagal šį receptą gaunami aštrūs, aštrūs ir labai skanūs. Patiekalą galima patiekti karštą arba šaltą. Ruošiant imkite agurkus, pažymėtus "aštrus" arba "aštrus", tada patiekalo skonis bus dar intensyvesnis. Kad mėsa būtų sultinga, tinkamai ją apskrudinkite. Storus gabalus - su dideliais plaktuko dantukais, plonus - su mažais. Porcijų kraštus reikėtų apdirbti stipriau, kad kepdami kotletai išlaikytų formą.
Žingsnis 1
Paruoškite vištienos filė. Mėsą apskrudinkite taip, kad gabalėlių storis būtų 5-8 mm. Įtrinkite druska ir žolelėmis iš abiejų pusių. Iš abiejų pusių aptepkite garstyčiomis. Ant paruoštos filė uždėkite marinuotų agurkų griežinėlių. Tada tolygiai paskirstykite svogūnų žiedus.
Žingsnis 2
Paruoškite sūrio padažą. Kiaušinį sumaišykite su druska ir cukrumi. Įpilkite aliejaus ir acto. Mišinį plakite mikseriu, kol išbals. Sudėkite smulkintą lydytą sūrį.
Žingsnis 3
Paruoškite kotletus su marinuotais agurkais. Kepimo skardą išklokite folija. Ant jos sudėkite vištienos filė su faršu. Užpilkite ją sūrio padažu. Ant viršaus išdėliokite lydyto sūrio kubelius. Uždenkite folija. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 20 minučių. Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos nuimkite foliją, kad sūris paruduotų.
Kategorijos