Supjaustykite su marinuotais agurkais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Supjaustykite su marinuotais agurkais

Kotletai su marinuotais agurkais pagal šį receptą gaunami aštrūs, aštrūs ir labai skanūs. Patiekalą galima patiekti karštą arba šaltą. Ruošiant imkite agurkus, pažymėtus "aštrus" arba "aštrus", tada patiekalo skonis bus dar intensyvesnis. Kad mėsa būtų sultinga, tinkamai ją apskrudinkite. Storus gabalus - su dideliais plaktuko dantukais, plonus - su mažais. Porcijų kraštus reikėtų apdirbti stipriau, kad kepdami kotletai išlaikytų formą.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.27/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustykite su marinuotais agurkais Žingsnis 1
Paruoškite vištienos filė. Mėsą apskrudinkite taip, kad gabalėlių storis būtų 5-8 mm. Įtrinkite druska ir žolelėmis iš abiejų pusių. Iš abiejų pusių aptepkite garstyčiomis. Ant paruoštos filė uždėkite marinuotų agurkų griežinėlių. Tada tolygiai paskirstykite svogūnų žiedus.

Žingsnis 2

Supjaustykite su marinuotais agurkais Žingsnis 2
Paruoškite sūrio padažą. Kiaušinį sumaišykite su druska ir cukrumi. Įpilkite aliejaus ir acto. Mišinį plakite mikseriu, kol išbals. Sudėkite smulkintą lydytą sūrį.

Žingsnis 3

Supjaustykite su marinuotais agurkais Žingsnis 3
Paruoškite kotletus su marinuotais agurkais. Kepimo skardą išklokite folija. Ant jos sudėkite vištienos filė su faršu. Užpilkite ją sūrio padažu. Ant viršaus išdėliokite lydyto sūrio kubelius. Uždenkite folija. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje 20 minučių. Likus 5 minutėms iki kepimo pabaigos nuimkite foliją, kad sūris paruduotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos