Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su marinuotais agurkais
Kotletai dažnai ruošiami be daržovių arba į juos dedama česnakų ir svogūnų, tačiau galite paruošti originalesnę kotletų versiją su marinuotais agurkais. Sūdytas agurkas mėsai suteiks pikantiškumo ir švelnumo. Kad kotletai būtų minkšti ir skanūs, paimkite kiaulienos sprandinę arba nugarinę, supjaustykite mėsą 1-1,5 cm storio griežinėliais, pagardinkite druska ir maltais juodaisiais pipirais. Kad mėsa išliktų sultinga, naudokite faršą ir kepkite kotletus ne ilgiau kaip 3-5 minutes.
Žingsnis 1
Paruoškite kotletams skirtą maistą. Mėsos gabalėlius pagardinkite druska ir pipirais. Agurkus supjaustykite plonais griežinėliais. Įmuškite kiaušinį. Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi.
Žingsnis 2
Apkepkite kotletus. Mėsos gabalėlius pamirkykite kiaušinyje, tada apvoliokite miltuose. Ant mėsos sudėkite agurkų griežinėlius ir aptepkite plaktu kiaušiniu. Dėkite kotletus į keptuvę agurkų griežinėliais žemyn ir kepkite 3 minutes. Tada apverskite kotletus ir kepkite dar 6 minutes ant vidutinės ugnies.
Kategorijos