Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su minkštu sūriu
Kotletai su minkštu sūriu būna švelnūs, sultingi, gardūs, tinka ir karšti, ir šalti. Minkštieji sūriai pasižymi švelnia kreminės arba varškės konsistencija, jie gerai išsilydo tešloje ir suformuoja tankią traškią plutelę, kuri sulaiko visas mėsos sultis. Kotletai tampa minkšti, su maloniu lydyto sūrio poskoniu. Tešla turi būti tiršta, kad gerai laikytųsi ir kepant neišsiplėstų.
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Vištienos filė supjaustykite skersai skaidulų 1 cm storio griežinėliais. Kiekvieną gabalėlį gerai apskrudinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Įmuškite vištienos kiaušinius, minkštą sūrį sutrinkite šakute. Sumaišykite kiaušinius, sūrį, pieną, miltus, vištienos prieskonius ir druską.
Žingsnis 3
Apkepkite mėsą. Kiekvieną kotletą pamerkite į džiūvėsėlius, apvoliokite tešloje ir vėl džiūvėsėliuose. Kepkite augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies po 10 minučių iš kiekvienos pusės.
Kategorijos