Supjaustykite su minkštu sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Supjaustykite su minkštu sūriu

Kotletai su minkštu sūriu būna švelnūs, sultingi, gardūs, tinka ir karšti, ir šalti. Minkštieji sūriai pasižymi švelnia kreminės arba varškės konsistencija, jie gerai išsilydo tešloje ir suformuoja tankią traškią plutelę, kuri sulaiko visas mėsos sultis. Kotletai tampa minkšti, su maloniu lydyto sūrio poskoniu. Tešla turi būti tiršta, kad gerai laikytųsi ir kepant neišsiplėstų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
173 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustykite su minkštu sūriu Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Vištienos filė supjaustykite skersai skaidulų 1 cm storio griežinėliais. Kiekvieną gabalėlį gerai apskrudinkite.

Žingsnis 2

Supjaustykite su minkštu sūriu Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Įmuškite vištienos kiaušinius, minkštą sūrį sutrinkite šakute. Sumaišykite kiaušinius, sūrį, pieną, miltus, vištienos prieskonius ir druską.

Žingsnis 3

Supjaustykite su minkštu sūriu Žingsnis 3
Apkepkite mėsą. Kiekvieną kotletą pamerkite į džiūvėsėlius, apvoliokite tešloje ir vėl džiūvėsėliuose. Kepkite augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies po 10 minučių iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos