Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su pomidorų pasta
Kotletai su pomidorų pasta būna minkšti, sultingi ir aromatingi. Į tešlą įdėjus pomidorų pastos, mėsa įgauna pikantiškų natų ir lengvą rūgštelę, kuri puikiai papildo kotletų skonį. Dėl pomidoruose esančios rūgšties pomidorų pasta bet kokią mėsą padaro kuo sultingesnę ir minkštesnę. Kotletus reikėtų kepti gerai įkaitintame aliejuje, kad produktai išliktų sultingi. Šį patiekalą rekomenduojama patiekti karštą su bulvėmis, ryžiais arba makaronais.
Žingsnis 1
Paruoškite vištieną. Supjaustykite filė 1 cm storio griežinėliais skersai skaidulų. Kiekvieną gabalėlį pagardinkite druska ir gerai apskrudinkite.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Česnaką išspauskite per presą. Į dubenį įmuškite kiaušinius, sumaišykite juos su česnaku, pomidorų pasta ir miltais.
Žingsnis 3
Apkepkite kotletus. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kiekvieną mėsos gabalėlį panardinkite į tešlą ir kepkite ant vidutinės ugnies po 7 min. iš kiekvienos pusės.
Kategorijos