Supjaustykite su sojų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Supjaustykite su sojų padažu

Sojų padažas yra vienas populiariausių pasaulyje azijietiškų prieskonių, gaminamas iš sojos pupelių ir kviečių. Yra daugybė šio aromatingo padažo rūšių - šviesus ir tamsus, tirštas ir skystas, aštrus, saldus, sūrus. Atskirai išskiriami korėjietiški, japoniški, kiniški, taivanietiški, indonezietiški sojų padažai. Jie patiekiami kaip savarankiškas padažas arba dedami į įvairius patiekalus, ruošiami marinatai. Labai lengva paruošti skanius ir sultingus kotletus sojų padaže.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustykite su sojų padažu Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Kiaulienos gabalėlius sudėkite ant lentos, apskrudinkite iš abiejų pusių, kad nepažeistumėte mėsos tekstūros.

Žingsnis 2

Supjaustykite su sojų padažu Žingsnis 2
Paruoškite kotletus su sojų padažu. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kiekvieną kotletą pamirkykite krakmole, tada panardinkite į padažą. Kepkite iš abiejų pusių 2-3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos