Supjaustykite su sojų padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Supjaustykite su sojų padažu

Sojų padažas yra vienas populiariausių pasaulyje azijietiškų prieskonių, gaminamas iš sojos pupelių ir kviečių. Yra daugybė šio aromatingo padažo rūšių - šviesus ir tamsus, tirštas ir skystas, aštrus, saldus, sūrus. Atskirai išskiriami korėjietiški, japoniški, kiniški, taivanietiški, indonezietiški sojų padažai. Jie patiekiami kaip savarankiškas padažas arba dedami į įvairius patiekalus, ruošiami marinatai. Labai lengva paruošti skanius ir sultingus kotletus sojų padaže.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
163 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Supjaustykite su sojų padažu Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Kiaulienos gabalėlius sudėkite ant lentos, apskrudinkite iš abiejų pusių, kad nepažeistumėte mėsos tekstūros.

Žingsnis 2

Supjaustykite su sojų padažu Žingsnis 2
Paruoškite kotletus su sojų padažu. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kiekvieną kotletą pamirkykite krakmole, tada panardinkite į padažą. Kepkite iš abiejų pusių 2-3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, karšti patiekalai naujiems metams, kotletai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, vakarienė su kiauliena, kotletai su kiaušiniais

Kategorijos