Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su sojų padažu
Sojų padažas yra vienas populiariausių pasaulyje azijietiškų prieskonių, gaminamas iš sojos pupelių ir kviečių. Yra daugybė šio aromatingo padažo rūšių - šviesus ir tamsus, tirštas ir skystas, aštrus, saldus, sūrus. Atskirai išskiriami korėjietiški, japoniški, kiniški, taivanietiški, indonezietiški sojų padažai. Jie patiekiami kaip savarankiškas padažas arba dedami į įvairius patiekalus, ruošiami marinatai. Labai lengva paruošti skanius ir sultingus kotletus sojų padaže.
Žingsnis 1
Paruoškite kotletus. Kiaulienos gabalėlius sudėkite ant lentos, apskrudinkite iš abiejų pusių, kad nepažeistumėte mėsos tekstūros.
Žingsnis 2
Paruoškite kotletus su sojų padažu. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Kiekvieną kotletą pamirkykite krakmole, tada panardinkite į padažą. Kepkite iš abiejų pusių 2-3 minutes.
Kategorijos