Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su varške
Sultinga mėsa po varškės padažu su subtiliu saldžiai aštriu prieskonių ir svogūnų įdaro skoniu - patiekalo, kurį kiekvienas gali pasigaminti namuose orkaitėje, receptas. Geriau jį gaminti iš kiaulienos. Kad būtų minkšta, filė reikėtų gerai išmušti. Svarbiausia nepersistengti, antraip mėsa praras visas sultis. Kotletai su varške - puiki alternatyva kebabams, kuriems paruošti reikia specialių prietaisų. Mėsą su varškės padažu galima ruošti kasdieniams pietums, šventinei vakarienei ar iškylai.
Žingsnis 1
Mėsą išvirkite iki pusiau iškepusios. Pasūdykite ir papipirinkite filė ir greitai apkepkite įkaitintoje keptuvėje po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Dėkite į kepimo indą.
Žingsnis 2
Paruoškite varškės padažą. Blenderiu sumaišykite varškę, jogurtą, druską, pipirus ir mairūną.
Žingsnis 3
Paruoškite kotletus su varške. Ant mėsos sudėkite svogūnus, užpilkite varškės padažu. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių.
Kategorijos