Supjaustykite su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Supjaustykite su varške

Sultinga mėsa po varškės padažu su subtiliu saldžiai aštriu prieskonių ir svogūnų įdaro skoniu - patiekalo, kurį kiekvienas gali pasigaminti namuose orkaitėje, receptas. Geriau jį gaminti iš kiaulienos. Kad būtų minkšta, filė reikėtų gerai išmušti. Svarbiausia nepersistengti, antraip mėsa praras visas sultis. Kotletai su varške - puiki alternatyva kebabams, kuriems paruošti reikia specialių prietaisų. Mėsą su varškės padažu galima ruošti kasdieniams pietums, šventinei vakarienei ar iškylai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustykite su varške Žingsnis 1
Mėsą išvirkite iki pusiau iškepusios. Pasūdykite ir papipirinkite filė ir greitai apkepkite įkaitintoje keptuvėje po 1-2 minutes iš kiekvienos pusės. Dėkite į kepimo indą.

Žingsnis 2

Supjaustykite su varške Žingsnis 2
Paruoškite varškės padažą. Blenderiu sumaišykite varškę, jogurtą, druską, pipirus ir mairūną.

Žingsnis 3

Supjaustykite su varške Žingsnis 3
Paruoškite kotletus su varške. Ant mėsos sudėkite svogūnus, užpilkite varškės padažu. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos