Supjaustykite su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Supjaustykite su varške

Kotletus galima gaminti iš bet kokios mėsos, tačiau jei naudojate vištieną, geriau rinkitės krūtinėlės arba šlaunelių filė. Filė supjaustykite ne storesniais kaip 2 cm storio plokščiais griežinėliais. Mėsą pjaustykite skersai skaidulų - taip vištiena išliks sultinga ir minkšta. Į patiekalą įdėjus varškės, ne tik pasikeis kotletų skonis, bet ir jie taps sveikesni, nes varškė yra pieno baltymų, riebalų ir angliavandenių šaltinis, o nepakeičiamųjų aminorūgščių joje yra daugiau nei kietajame sūryje.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustykite su varške Žingsnis 1
Paruoškite vištieną. Vištienos gabaliukus sudėkite ant pjaustymo lentos, uždenkite maistine plėvele ir sumuškite virtuviniu plaktuku. Iš abiejų pusių filė pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite.

Žingsnis 2

Supjaustykite su varške Žingsnis 2
Sudėkite faršą. Perkelkite mėsą į formą. Ant kiekvieno kotleto užtepkite vienodą kiekį varškės. Tada ant kiekvieno uždėkite po griežinėlį pomidoro, o tada plonu sluoksniu pabarstykite kietojo sūrio. Pašaukite vištienos kotletus į 200 °C temperatūros orkaitę 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos