Publikavimo data: 2024-06-15
Supjaustykite su vyšniniais pomidorais
Norint pagaminti puikų mėsos patiekalą, nereikia jokių ypatingų ingredientų. Tereikia tinkamų prieskonių, šiek tiek daržovių ir laikytis paprastų gaminimo taisyklių. Pagal šį nesudėtingą receptą pikantiškus kotletus su vyšniniais pomidorais gali paruošti kiekvienas. Į patiekalo produktų sąrašą įtraukti čamano prieskoniai, kurių galima įsigyti prieskonių skyriuose pavadinimais "Basturmos prieskoniai", "Šambalos", "Ožragės".
Žingsnis 1
Paruoškite mėsą. Uždenkite filė maistine plėvele ir apskrudinkite. Mėsos storis turėtų būti maždaug perpus mažesnis. Sumaišykite prieskonius: druską, šamaną, raudonąją papriką, kebabo prieskonius. Šiuo mišiniu įtrinkite kotletus. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Žingsnis 2
Paruoškite kotletus su vyšniniais pomidorais. Keptuvėje į gerai įkaitintą aliejų sudėkite kotletus. Kepkite mėsą iš vienos pusės 5 minutes, paskui 2-3 minutes iš kitos pusės. Sudėkite svogūnus, aitriąsias paprikas ir vyšninius pomidorus. Kepkite 5-7 minutes, retkarčiais pakratydami keptuvę.
Kategorijos