Publikavimo data: 2024-06-13
Supjaustykite su žaliaisiais svogūnais
Tradiciškai kotletai ruošiami tik iš filė. Ne visi žino, kad kotletai yra vienas iš tų patiekalų, kuriuose didelį vaidmenį atlieka kaulai. Jie suteikia mėsai sodrų ir intensyvų skonį. Be to, kaulai sulėtina virimo procesą ir leidžia mėsai gerai iškepti, bet neišdžiūti. Išbandykite kepti kotletus su žaliaisiais svogūnais pagal šį paprastą receptą, naudodami nugarinę su kaulu. Patiekalas nustebins jus švelniu, maloniu skoniu ir paprastu paruošimu.
Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Minkštąją nugarinės dalį išmuškite, gerai pasūdykite, pagardinkite prieskoniais. Palaikykite marinate 40 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite kotletus su žaliaisiais svogūnais. Įmuškite kiaušinius. Mėsą pamerkite į kiaušinių masę, tada apibarstykite džiūvėsėliais ir kepkite iš pradžių ant didelės, o paskui ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol lengvai paruduos. Į didelę keptuvę sudėkite pusę sūrio, ant viršaus - kotletus. Gausiai pabarstykite žaliaisiais svogūnais, tada likusiu sūriu. Uždenkite dangčiu. Palikite pastovėti 5 minutes.
Kategorijos