Supjaustykite su žaliaisiais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Supjaustykite su žaliaisiais svogūnais

Tradiciškai kotletai ruošiami tik iš filė. Ne visi žino, kad kotletai yra vienas iš tų patiekalų, kuriuose didelį vaidmenį atlieka kaulai. Jie suteikia mėsai sodrų ir intensyvų skonį. Be to, kaulai sulėtina virimo procesą ir leidžia mėsai gerai iškepti, bet neišdžiūti. Išbandykite kepti kotletus su žaliaisiais svogūnais pagal šį paprastą receptą, naudodami nugarinę su kaulu. Patiekalas nustebins jus švelniu, maloniu skoniu ir paprastu paruošimu.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
346 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
30 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.76/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Supjaustykite su žaliaisiais svogūnais Žingsnis 1
Marinuokite mėsą. Minkštąją nugarinės dalį išmuškite, gerai pasūdykite, pagardinkite prieskoniais. Palaikykite marinate 40 minučių.

Žingsnis 2

Supjaustykite su žaliaisiais svogūnais Žingsnis 2
Paruoškite kotletus su žaliaisiais svogūnais. Įmuškite kiaušinius. Mėsą pamerkite į kiaušinių masę, tada apibarstykite džiūvėsėliais ir kepkite iš pradžių ant didelės, o paskui ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol lengvai paruduos. Į didelę keptuvę sudėkite pusę sūrio, ant viršaus - kotletus. Gausiai pabarstykite žaliaisiais svogūnais, tada likusiu sūriu. Uždenkite dangčiu. Palikite pastovėti 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos