Publikavimo data: 2025-08-17
Supjaustyti jautienos ežiukai
Nauji receptai gimsta tada, kai po ranka neturite ko nors, ko jums reikia. Turėjau sugedusią mėsmalę, bet tai ne bėda, nes vietoj mėsos malimo galima tiesiog susmulkinti mėsą blenderiu!
Žingsnis 1
Jautieną kartu su puse svogūno (arba atskirai) susmulkinkite blenderiu arba smulkiai supjaustykite peiliu. Sumaišykite ryžius, svogūnus ir jautieną. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, pakepinkite kubeliais pjaustytą svogūną ir tarkuotas morkas.
Žingsnis 3
Iš mėsos mišinio suformuokite rutuliukus ir sudėkite juos į keptuvę su daržovėmis.
Žingsnis 4
Sumaišykite šiltą vandenį, majonezą ir kečupą, supilkite į keptuvę ir tolygiai paskirstykite. Dabar galite uždengti dangčiu, sumažinti kaitrą ir palaukti apie 30 minučių, kad gautumėte skanius pietus ir (arba) vakarienę.
Kategorijos