Supjaustyti jautienos ežiukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Supjaustyti jautienos ežiukai

Nauji receptai gimsta tada, kai po ranka neturite ko nors, ko jums reikia. Turėjau sugedusią mėsmalę, bet tai ne bėda, nes vietoj mėsos malimo galima tiesiog susmulkinti mėsą blenderiu!
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
181 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.14/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Supjaustyti jautienos ežiukai Žingsnis 1
Jautieną kartu su puse svogūno (arba atskirai) susmulkinkite blenderiu arba smulkiai supjaustykite peiliu. Sumaišykite ryžius, svogūnus ir jautieną. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Supjaustyti jautienos ežiukai Žingsnis 2
Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, pakepinkite kubeliais pjaustytą svogūną ir tarkuotas morkas.

Žingsnis 3

Supjaustyti jautienos ežiukai Žingsnis 3
Iš mėsos mišinio suformuokite rutuliukus ir sudėkite juos į keptuvę su daržovėmis.

Žingsnis 4

Supjaustyti jautienos ežiukai Žingsnis 4
Sumaišykite šiltą vandenį, majonezą ir kečupą, supilkite į keptuvę ir tolygiai paskirstykite. Dabar galite uždengti dangčiu, sumažinti kaitrą ir palaukti apie 30 minučių, kad gautumėte skanius pietus ir (arba) vakarienę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, troškiniai, įspūdingas receptas, dažni alergenai, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, česnakų sezonas, mėsos kukuliai ir mėsos kukuliai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos