Publikavimo data: 2025-08-20
Supjaustyti kotletai su paprikomis
Pastaruoju metu labiau vertinu maltą faršą nei maltą mėsą su mėsmale. Smulkiai supjaustyta mėsa ir daržovės turi kitokį skonį, atrodo, kad skoniai išryškėja daug geriau. Šiame recepte taip pat pridėjau paprikų, nes norėjau daugiau daržovių ir ryškumo, be to, patiekalas buvo skirtas kaip atskiras patiekalas, be garnyro.
Žingsnis 1
Vištienos filė nuplaukite ir smulkiai supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Labai smulkiai supjaustykite daržoves: užtenka ketvirtadalio paprikos, česnako, nedidelių svogūnų galvučių ir šakelės krapų. Daržovių kiekis neturėtų viršyti mėsos kiekio.
Žingsnis 3
Viską sumaišykite į vientisą masę, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 4
Šaukštu dėkite į įkaitintą sviestu pateptą keptuvę ir pakoreguokite faršo kraštus, kad gautųsi kotletai.
Žingsnis 5
Kepkite iš abiejų pusių.
Kategorijos