Publikavimo data: 2024-09-17
Surinktas guliašas
Sotūs ir skanūs pietūs visai šeimai. Ji paruošiama labai paprastai ir nepalieka abejingų. Mėsa būna minkšta ir sultinga.
Žingsnis 1
Jautieną supjaustykite kubeliais, sudėkite į įkaitintą keptuvę ir kepkite augaliniame aliejuje, kol išnyks drėgmės perteklius.
Žingsnis 2
Supjaustykite svogūną kubeliais ir sudėkite į mėsą. Smulkiai supjaustykite česnaką, morkas supjaustykite kubeliais ir po 2 minučių sudėkite į mėsą.
Žingsnis 3
Supjaustykite kiaulienos šonkauliukus porcijomis ir sudėkite į keptuvę. Įpilkite 300 ml vandens, įberkite prieskonių ir troškinkite 70 minučių.
Žingsnis 4
Supjaustykite pomidorus ir sudėkite į mėsą. Troškinkite dar 10 minučių. Tada išjunkite ugnį ir dar 10 minučių troškinkite po dangčiu.
Kategorijos