Sūrio bandelės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Sūrio bandelės

Švelnūs paplotėliai su švelniu sūrio įdaru ir traškia plutele - patiekalas, kuris patiks visiems be išimties. Pyragėlius galite kepti keptuvėje arba orkaitėje. Mėsainiui galite naudoti vištienos filė, svogūnus ir prieskonius. Vištieną galima drąsiai pakeisti bet kokia kita. Sūrio įdarui geriau rinktis kietąjį sūrį ir žalumynus. Verta paminėti, kad sūrio koldūnai puikiai dera su bet kokiu garnyru.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.45/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūrio bandelės Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Vištienos filė ir svogūno gabalėlius atskirai sumalkite mėsmale. Tada sumalkite maltą mėsą ir svogūnus, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį. Suplakite faršą ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 2

Sūrio bandelės Žingsnis 2
Paruoškite sūrio įdarą. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite tarkuotą sūrį ir žoleles.

Žingsnis 3

Sūrio bandelės Žingsnis 3
Suformuokite sūrio skilteles. Suformuokite nedidelius apskritimus iš įdaro ir sudėkite ant lentelės. Sudrėkinkite rankas, paimkite nedidelį kiekį maltos mėsos, delne suformuokite plokščią paplotėlį, į vidurį dėkite sūrio įdaro apskritimą ir suformuokite paplotėlį. Tada iš visų pusių apvoliokite džiūvėsėliuose. Taip suformuokite visus batonus.

Žingsnis 4

Sūrio bandelės Žingsnis 4
Kepkite paplotėlius su sūriu. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir sudėkite koldūnus. Kepkite iš 2 pusių, kol iškeps ir paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos