Publikavimo data: 2024-05-26
Sūrio bandelės
Švelnūs paplotėliai su švelniu sūrio įdaru ir traškia plutele - patiekalas, kuris patiks visiems be išimties. Pyragėlius galite kepti keptuvėje arba orkaitėje. Mėsainiui galite naudoti vištienos filė, svogūnus ir prieskonius. Vištieną galima drąsiai pakeisti bet kokia kita. Sūrio įdarui geriau rinktis kietąjį sūrį ir žalumynus. Verta paminėti, kad sūrio koldūnai puikiai dera su bet kokiu garnyru.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Vištienos filė ir svogūno gabalėlius atskirai sumalkite mėsmale. Tada sumalkite maltą mėsą ir svogūnus, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir prieskonių pagal skonį. Suplakite faršą ir dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite sūrio įdarą. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite tarkuotą sūrį ir žoleles.
Žingsnis 3
Suformuokite sūrio skilteles. Suformuokite nedidelius apskritimus iš įdaro ir sudėkite ant lentelės. Sudrėkinkite rankas, paimkite nedidelį kiekį maltos mėsos, delne suformuokite plokščią paplotėlį, į vidurį dėkite sūrio įdaro apskritimą ir suformuokite paplotėlį. Tada iš visų pusių apvoliokite džiūvėsėliuose. Taip suformuokite visus batonus.
Žingsnis 4
Kepkite paplotėlius su sūriu. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir sudėkite koldūnus. Kepkite iš 2 pusių, kol iškeps ir paruduos.
Kategorijos