Publikavimo data: 2024-05-25
Sūrio grynuoliai
Jei laukiate svečių ir ruošiate užkandžius, išbandykite šį grynuolių su sūriu receptą! Kaip ir klasikiniai grybukai, grybukai su sūriu kepami keptuvėje, t. y. verdančiame aliejuje. Patiekalui gaminti geriausia naudoti vištienos šlaunelių filė, nes grybukai gaunasi sultingi, ir kietą sūrį. Jei norite, į sūrį galite įdėti smulkiai supjaustytų šviežių žolelių, česnakų arba prieskonių. Puikus užkandžių variantas didelei grupei!
Žingsnis 1
Sūrį supjaustykite šešiais vienodais griežinėliais.
Žingsnis 2
Nuo mėsos pašalinkite sausgysles ir odą.
Žingsnis 3
Ant kiekvieno vištienos gabalėlio uždėkite po gabalėlį sūrio.
Žingsnis 4
Kitą šlaunelių filė pusę atsargiai uždenkite sūriu.
Žingsnis 5
Mėsą pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 6
Kiekvieną grybuką pamerkite į miltus.
Žingsnis 7
Kiekvieną grybuką panardinkite į plaktą kiaušinį.
Žingsnis 8
Panardinkite grynuolius į džiūvėsėlius.
Žingsnis 9
Įkaitinkite kepimo aliejų. Kepkite grynuolius verdančiame aliejuje 5-7 minutes, kol iškeps.
Žingsnis 10
Naudodami popierinius rankšluosčius pašalinkite aliejaus perteklių nuo grybukų.
Žingsnis 11
Nuggets su sūriu paruošti. Patiekite karštus!
Kategorijos