Publikavimo data: 2025-08-20
Sūrio ir bulvių lazdelės "Yumka"
Lazdelės būna labai skanios, o jų viduje - elastingas sūris. Vakarykštę bulvių košę galima panaudoti kepimui.
Žingsnis 1
Į dubenį sudėkite 150 g bulvių košės, suberkite miltus.
Žingsnis 2
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 3
Į bulvių košę įmaišykite sūrį, kiaušinius, druską ir miltus pagal skonį. Užminkykite tešlą.
Žingsnis 4
Iš bulvių tešlos suformuokite lazdeles ir apvoliokite jas džiūvėsėliuose.
Žingsnis 5
Kepkite bulvių lazdeles 5 minutes.
Žingsnis 6
Iškeptą sūrį ir bulvių lazdeles sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.
Kategorijos