Sūrio ir grybų sriuba su vištienos filė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Sūrio ir grybų sriuba su vištienos filė

Paprastas ir skanus receptas, kai norisi ko nors naujo.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
116 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Sūrio ir grybų sriuba su vištienos filė Žingsnis 1
Išvirkite mėsą šaltame vandenyje ant vidutinės ugnies, nugriebkite putas.

Žingsnis 2

Sūrio ir grybų sriuba su vištienos filė Žingsnis 2
Išimkite mėsą, supjaustykite ją kubeliais.

Žingsnis 3

Sūrio ir grybų sriuba su vištienos filė Žingsnis 3
Grybus nuplaukite, supjaustykite į 4 dalis ir kepkite 1 šaukšte aliejaus, kol išgaruos skystis.

Žingsnis 4

Sūrio ir grybų sriuba su vištienos filė Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite svogūnus, pakepinkite juos aliejuje, sudėkite morkas ir kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 5

Sūrio ir grybų sriuba su vištienos filė Žingsnis 5
Bulves supjaustykite kubeliais, į sultinį sudėkite mėsą, grybus, svogūnus, morkas ir bulves. Virkite, kol bulvės bus beveik paruoštos, apie 20 minučių.

Žingsnis 6

Sūrio ir grybų sriuba su vištienos filė Žingsnis 6
Sudėkite sūrį, gerai išmaišykite, pagal skonį įberkite prieskonių. Sumažinkite ugnį iki minimalios ir virkite apie 8 minutes, kol sūris ištirps ir bulvės visiškai išvirs. Pabaigoje įberkite smulkiai supjaustytų žolelių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, sriubos, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, aštriai, pietūs, žaliasis sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, česnakų sezonas, sūrio sriubos, receptų knyga, sūrio sriubos su bulvėmis

Kategorijos