Publikavimo data: 2025-08-18
Sūrio ir grybų sriuba su vištienos filė
Paprastas ir skanus receptas, kai norisi ko nors naujo.
Žingsnis 1
Išvirkite mėsą šaltame vandenyje ant vidutinės ugnies, nugriebkite putas.
Žingsnis 2
Išimkite mėsą, supjaustykite ją kubeliais.
Žingsnis 3
Grybus nuplaukite, supjaustykite į 4 dalis ir kepkite 1 šaukšte aliejaus, kol išgaruos skystis.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite svogūnus, pakepinkite juos aliejuje, sudėkite morkas ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 5
Bulves supjaustykite kubeliais, į sultinį sudėkite mėsą, grybus, svogūnus, morkas ir bulves. Virkite, kol bulvės bus beveik paruoštos, apie 20 minučių.
Žingsnis 6
Sudėkite sūrį, gerai išmaišykite, pagal skonį įberkite prieskonių. Sumažinkite ugnį iki minimalios ir virkite apie 8 minutes, kol sūris ištirps ir bulvės visiškai išvirs. Pabaigoje įberkite smulkiai supjaustytų žolelių.
Kategorijos