Publikavimo data: 2025-08-18
Sūrio ir špinatų salotos
Šis receptas - tai įdomios salotos, kurių pagrindą sudaro sultingi žalumynai ir apetitą žadinantis sūris. Patiekalą papildo švelnus avokado minkštimas, todėl jis tampa dar neįprastesnis. Šioms salotoms ruošti naudojamas adygėjos sūris, tačiau jį galite pakeisti kitos rūšies sūriu - pavyzdžiui, tofu arba sūriu. Geriau vartoti šviežius špinatus. Jie suteiks patiekalui lengvumo ir pripildys jį daug maistingų vitaminų. Salotoms patiekti naudokite balzaminį actą. Jo pagalba galite paįvairinti patiekalo išvaizdą.
Žingsnis 1
Pradėkite pasiruošimą. Špinatus supjaustykite plonomis juostelėmis ir perkelkite į gilų dubenį. Avokado minkštimą šaukštu pašalinkite nuo žievelės ir supjaustykite mažais kubeliais. Tokiu pat būdu supjaustykite sūrį. Susmulkinkite žaliąjį svogūną ir išspauskite česnaką per presą.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Visus paruoštus ingredientus sudėkite į dubenį su špinatais. Pagal skonį įberkite alyvuogių, druskos ir pipirų. Apšlakstykite patiekalą alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišykite.
Kategorijos