Sūrio mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Sūrio mėsa

Tingus jautienos vyniotinis su paprikomis ir sūriu.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
182 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (28 bal.)

Žingsnis 1

Sūrio mėsa Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite plonais kepsniais, apskrudinkite, pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Nulupkite raudonąją papriką ir atsitiktinai supjaustykite.

Žingsnis 3

Sūrio mėsa Žingsnis 3
Ant mėsos vidurio sudėkite aštriąją ir saldžiąją paprikas.

Žingsnis 4

Sūrio mėsa Žingsnis 4
Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi apkepkite mėsą ir paprikas iš dviejų pusių.

Žingsnis 5

Sūrio mėsa Žingsnis 5
Supjaustykite sūrį riekelėmis, sudėkite ant paprikų ir uždenkite mėsa.

Žingsnis 6

Dėkite į mikrobangų krosnelę 1 minutei, kad sūris išsilydytų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, jautienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su jautiena

Kategorijos