Publikavimo data: 2024-06-13
Sūrio pjaustymas
Iš vištienos krūtinėlės galima pagaminti gardžius kotletus tirštoje sūrio tešloje. Mėsa viduje būna minkšta, o išorėje - traški. Atminkite, kad mėsa atšildyta praranda sultis ir tampa sausa, ypač jei tai liesa vištienos krūtinėlė. Todėl patiekalą geriau ruošti iš karto nusipirkus vištieną, iš šviežios mėsos, tada kotletai bus sultingesni. Atšaldytą mėsą šaldytuve galima laikyti ne ilgiau kaip dvi dienas.
Žingsnis 1
Paruoškite sūrio tešlą. Patogiame dubenyje sumaišykite kiaušinį, miltus, majonezą, sūrį, pieną ir šafrano prieskonius.
Žingsnis 2
Kepkite kotletus su sūriu. Vištienos gabalėlius uždenkite maistine plėvele ir apskrudinkite. Pagardinkite druska ir pipirais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Vištienos gabalėlius iš abiejų pusių pamerkite į tešlą. Kepkite iš abiejų pusių 2-3 minutes.
Kategorijos