Sūrio pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Sūrio pjaustymas

Iš vištienos krūtinėlės galima pagaminti gardžius kotletus tirštoje sūrio tešloje. Mėsa viduje būna minkšta, o išorėje - traški. Atminkite, kad mėsa atšildyta praranda sultis ir tampa sausa, ypač jei tai liesa vištienos krūtinėlė. Todėl patiekalą geriau ruošti iš karto nusipirkus vištieną, iš šviežios mėsos, tada kotletai bus sultingesni. Atšaldytą mėsą šaldytuve galima laikyti ne ilgiau kaip dvi dienas.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Sūrio pjaustymas Žingsnis 1
Paruoškite sūrio tešlą. Patogiame dubenyje sumaišykite kiaušinį, miltus, majonezą, sūrį, pieną ir šafrano prieskonius.

Žingsnis 2

Sūrio pjaustymas Žingsnis 2
Kepkite kotletus su sūriu. Vištienos gabalėlius uždenkite maistine plėvele ir apskrudinkite. Pagardinkite druska ir pipirais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Vištienos gabalėlius iš abiejų pusių pamerkite į tešlą. Kepkite iš abiejų pusių 2-3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kiaulienos patiekalai, paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, kepti patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, vištienos filė vakarienė

Kategorijos