Publikavimo data: 2024-09-17
Sūrio sriuba su dešrelėmis ir grybais
Šį receptą paėmiau iš interneto ir šiek tiek pakeičiau, kad jis man tiktų. Dabar šia sriuba mėgaujuosi su savo vyrais. Sriuba visada būna labai skani.
Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Dviejų vidutinio dydžio bulvių nepjaustykite, bet virkite jas sveikas. Išvirkite bulves ir bulvių sultinį. Baigiant virti dvi sveikas bulves sutrinkite šakute.
Žingsnis 2
Svogūnus susmulkinkite, morkas sutarkuokite vidutine tarka ir kepkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos. Supilkite į bulvių sultinį.
Žingsnis 3
Pievagrybius supjaustykite griežinėliais, apkepkite ant vidutinės ugnies, suberkite į sriubą.
Žingsnis 4
Dešreles supjaustykite riekelėmis, apkepkite ir sudėkite į sriubą. Virkite 7 minutes.
Žingsnis 5
Į sriubą suberkite sūrį ir maišykite, kol jis ištirps, pavirkite dar 5 minutes ir išjunkite ugnį.
Kategorijos