Publikavimo data: 2025-08-20
Sūrio sriuba su grybais
Sūrio sriuba yra nacionalinis prancūzų virtuvės patiekalas. Tačiau ji tokia skani, kad tvirtai įsitvirtino daugelio pasaulio restoranų ir net namų šeimininkių valgiaraščiuose. Ir visiškai nenuostabu, nes ji greita, skani ir soti.
Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Apkepkite aliejų mišinyje.
Žingsnis 2
Morkas supjaustykite šiaudeliais. Pievagrybius supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Į kepintus svogūnus sudėkite morkas ir kepkite kartu 5 minutes.
Žingsnis 4
Sudėkite grybus ir virkite, kol išgaruos skystis.
Žingsnis 5
Kubeliais supjaustytas bulves sudėkite į verdantį vandenį.
Žingsnis 6
Į išvirtas bulves sudėkite grybų užkandį. Virkite 5 minutes.
Žingsnis 7
Sudėkite lydytą sūrį. Išmaišykite. Pagal skonį pasūdykite.
Kategorijos