Publikavimo data: 2024-06-09
Sūrio sriuba su makaronais ir mėsos kukuliais
Sūrio sriuba su makaronais ir mėsos kukuliais patiks kiekvienam, kuris bent kartą jos paragaus. Sotūs jautienos kukuliai su vermišeliu, bulvėmis ir iki aukso apkeptais svogūnais bei morkomis sriubą pavers labai skania. O su švelniu pienišku lydyto sūrio ir šviežių prieskoninių žolelių skoniu sriuba bus tiesiog skani.
Žingsnis 1
Paruoškite kotletukus: į paruoštą maltą mėsą įmaišykite vieną smulkiai supjaustytą svogūną, kiaušinius, pipirus ir druską. Viską gerai išmaišykite ir suformuokite mėsos kukulius. Sudėkite mėsos kukulius į verdantį pasūdytą vandenį ir virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
Žingsnis 2
Sudėkite kubeliais supjaustytas bulves, antrąjį svogūną ir morką, pakepintus iki auksinės spalvos, lauro lapą ir tarkuotą sūrį. Likus 5 minutėms iki sriubos virimo pabaigos sudėkite vermišelius. Patiekdami įpilkite grietinės.
Kategorijos