Publikavimo data: 2024-06-09
Sūrio sriuba su rūkyta vištiena
Sūrio sriuba su rūkyta vištiena yra kažkas neįtikėtino, ją įvertins net patys aistringiausi sūrio mėgėjai, nes ji neįtikėtinai skani ir labai, labai lengvai paruošiama, nes šiai sriubai nereikia jokio mėsos sultinio - tiesiog įdėkite į ją griežinėliais pjaustytą rūkytą vištieną arba rūkytas dešreles / dešreles. Kartu su lydytu sūriu ji gaunasi tiesiog skani.
Žingsnis 1
Išvirkite kumpį, išimkite kumpį iš sultinio, suplėšykite kumpį į plaušelius ir perkelkite atgal į sultinį.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite nedideliais gabalėliais ir sudėkite į puodą su sultiniu. Kai bulvės išvirs, sutrinkite jas tiesiai į puodą, kuriame verda sūrio sriuba.
Žingsnis 3
Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais, morkas sutarkuokite stambia tarka. Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų ir sudėkite smulkintus svogūnus bei morkas. Daržoves troškinkite ant vidutinės ugnies, išmaišykite ir tada į sriubą įpilkite pasiflorą.
Žingsnis 4
Supjaustykite sūrį kubeliais ir sudėkite į sriubą, gerai išmaišykite, kad sūris greičiau ištirptų.
Žingsnis 5
Sūrio sriubą virkite ant silpnos ugnies 15-20 minučių, kol visiškai išvirs ir sūris ištirps.
Žingsnis 6
Kai lydytas sūris ištirps, visi kiti ingredientai bus paruošti. Sriubą galima nukelti nuo ugnies.
Kategorijos