Sūrio sriuba su rūkyta vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sūrio sriuba su rūkyta vištiena

Pirmasis patiekalas turėtų būti įtrauktas tiek į mažo, tiek į suaugusio žmogaus mitybą. Ši sriuba ypatinga tuo, kad rūkyta mėsa patiekalui suteikia neįprastą skonį ir ypatingą aromatą. Galima dėti absoliučiai bet kokios rūšies rūkytos mėsos, tačiau mėsos dalys, kuriose nėra kaulų, vis dėlto yra geresnės ir patogesnės.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
11 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūrio sriuba su rūkyta vištiena Žingsnis 1
Sumaišykite svogūnus, morkas ir krapus ir kepkite augaliniame aliejuje, kol svogūnai įgaus auksinę plutelę.

Žingsnis 2

Sūrio sriuba su rūkyta vištiena Žingsnis 2
Supjaustytas bulves sudėkite į puodą, kad išvirtų, ir į jas sudėkite mėsą. Į puodą sudėkite sūrį ir keptą mėsą. Maišykite, kol sūris visiškai ištirps, tada suberkite krapus ir užvirinkite sūrio sriubą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos