Publikavimo data: 2024-06-09
Sūrio sriuba su rūkyta vištiena
Pirmasis patiekalas turėtų būti įtrauktas tiek į mažo, tiek į suaugusio žmogaus mitybą. Ši sriuba ypatinga tuo, kad rūkyta mėsa patiekalui suteikia neįprastą skonį ir ypatingą aromatą. Galima dėti absoliučiai bet kokios rūšies rūkytos mėsos, tačiau mėsos dalys, kuriose nėra kaulų, vis dėlto yra geresnės ir patogesnės.
Žingsnis 1
Sumaišykite svogūnus, morkas ir krapus ir kepkite augaliniame aliejuje, kol svogūnai įgaus auksinę plutelę.
Žingsnis 2
Supjaustytas bulves sudėkite į puodą, kad išvirtų, ir į jas sudėkite mėsą. Į puodą sudėkite sūrį ir keptą mėsą. Maišykite, kol sūris visiškai ištirps, tada suberkite krapus ir užvirinkite sūrio sriubą.
Kategorijos