Publikavimo data: 2024-04-02
Sūrio tartaletės
Užkandis ant šventinio stalo yra ne mažiau svarbus nei pagrindiniai patiekalai. Užkandžiams svarbu viskas: ir išvaizda, ir skonis. Orkaitėje iškeptus pyragėlius su sūriu svečiai įvertins iš pirmo žvilgsnio. Paruošimo receptas paprastas ir neužims daug laiko. Jei norite užkandžiui suteikti sodraus kreminio skonio, kietąjį sūrį galite pakeisti minkštuoju sūriu - maskarponės arba bursino.
Žingsnis 1
Paruoškite tartaletėms skirtą įdarą. Sūrį, kumpį ir pomidorus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Plaktuvu arba mikseriu suplakite kiaušinį su majonezu ir prieskoniais.
Žingsnis 3
Gautą mišinį sumaišykite su smulkintais produktais.
Žingsnis 4
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi, išdėliokite tartaletes, sudėkite į jas įdarą ir dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 15 minučių.
Kategorijos