Publikavimo data: 2025-08-19
Šurpa sriuba
Šurpa - tai aromatinga sriuba iš ėrienos. Dėl stambiai supjaustytų daržovių sriuba yra labai paprasta ir soti. Šurpą ypač mėgsta vyrai.
Žingsnis 1
Avieną nuplaukite šaltu vandeniu, užpilkite vandeniu ir virkite apie valandą. Pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.
Žingsnis 2
Morkas nulupkite ir supjaustykite į 3 dalis.
Žingsnis 3
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas į 2-3 dalis.
Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite 2 vidutinio dydžio svogūnus.
Žingsnis 5
Nulupkite paprikas ir supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 6
Kai mėsa išvirs, į puodą sudėkite morkas, svogūnus ir paprikas. Virkite 20 minučių, patikrinkite morkas: jos turi būti šiek tiek neišvirusios.
Žingsnis 7
Sudėkite bulves ir pomidorus ir virkite, kol suminkštės. Palikite po uždengtu dangčiu 10 minučių, kad prisitrauktų.
Kategorijos