Šurpa sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Šurpa sriuba

Šurpa - tai aromatinga sriuba iš ėrienos. Dėl stambiai supjaustytų daržovių sriuba yra labai paprasta ir soti. Šurpą ypač mėgsta vyrai.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
71 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)

Žingsnis 1

Šurpa sriuba Žingsnis 1
Avieną nuplaukite šaltu vandeniu, užpilkite vandeniu ir virkite apie valandą. Pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.

Žingsnis 2

Šurpa sriuba Žingsnis 2
Morkas nulupkite ir supjaustykite į 3 dalis.

Žingsnis 3

Šurpa sriuba Žingsnis 3
Nulupkite bulves ir supjaustykite jas į 2-3 dalis.

Žingsnis 4

Šurpa sriuba Žingsnis 4
Smulkiai supjaustykite 2 vidutinio dydžio svogūnus.

Žingsnis 5

Šurpa sriuba Žingsnis 5
Nulupkite paprikas ir supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 6

Šurpa sriuba Žingsnis 6
Kai mėsa išvirs, į puodą sudėkite morkas, svogūnus ir paprikas. Virkite 20 minučių, patikrinkite morkas: jos turi būti šiek tiek neišvirusios.

Žingsnis 7

Šurpa sriuba Žingsnis 7
Sudėkite bulves ir pomidorus ir virkite, kol suminkštės. Palikite po uždengtu dangčiu 10 minučių, kad prisitrauktų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti naujametiniai patiekalai, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos