Publikavimo data: 2025-08-17
Šurpa sriuba su mėsa
Labai paprasta paruošti, bet labai skanus sotus mėsos sultinys nepaliks abejingų.
Žingsnis 1
Į puodą supilkite vandenį, sudėkite mėsą ir statykite ant didelės ugnies.
Žingsnis 2
Kai vanduo užvirs, nuimkite putas ir sumažinkite ugnį. Įdėkite vieną visą svogūną ir druskos.
Žingsnis 3
Uždenkite dangčiu ir virkite 1,5 valandos.
Žingsnis 4
Nulupkite bulves ir morkas.
Žingsnis 5
Supjaustykite dideliais kubeliais ir siųskite į puodą virti.
Žingsnis 6
Išimkite mėsą ir svogūnus. Mėsą supjaustykite dideliais gabalais ir kartu su bulvėmis ir morkomis suberkite į puodą. Virkite 30 minučių.
Žingsnis 7
Supjaustykite svogūną griežinėliais. Sudėkite į sriubą likus 5 minutėms iki išjungimo. Palikite sriubą 10 minučių pastovėti uždengtą dangčiu.
Kategorijos