Publikavimo data: 2025-08-17
Sūryme marinuota naminė šoninė
Boujenina yra puikus patiekalas, kurį galima naudoti kaip pagrindinį patiekalą arba kaip užkandį su duona. Gaminant boujeniną namuose nereikia brangių produktų.
Žingsnis 1
Kiaulienos kumpį nuplaukite.
Žingsnis 2
Į puodą sudėkite lauro lapą, pipirų grūdelius, druską, česnaką, gvazdikėlius ir kalendrą. Sūrymą virkite 30 minučių ant mažiausios ugnies.
Žingsnis 3
Užpilkite mėsą atvėsintu sūrymu ir padėkite į šaldytuvą 10 valandų.
Žingsnis 4
Paruoškite prieskonius. Sumaišykite trintą česnaką, papriką, aliejų, medų, druską ir pipirus.
Žingsnis 5
Išimkite šoninę iš sūrymo. Nusausinkite ir įtrinkite prieskoniais.
Žingsnis 6
Suvyniokite boujenine į foliją ir kepkite 45 minutes.
Žingsnis 7
Atitraukite foliją ir kepkite dar 20 minučių, kol apskrus.
Kategorijos