Sūryme marinuota naminė šoninė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Sūryme marinuota naminė šoninė

Boujenina yra puikus patiekalas, kurį galima naudoti kaip pagrindinį patiekalą arba kaip užkandį su duona. Gaminant boujeniną namuose nereikia brangių produktų.
Gaminimo laikas
680 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
9 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (39 bal.)

Žingsnis 1

Sūryme marinuota naminė šoninė Žingsnis 1
Kiaulienos kumpį nuplaukite.

Žingsnis 2

Sūryme marinuota naminė šoninė Žingsnis 2
Į puodą sudėkite lauro lapą, pipirų grūdelius, druską, česnaką, gvazdikėlius ir kalendrą. Sūrymą virkite 30 minučių ant mažiausios ugnies.

Žingsnis 3

Sūryme marinuota naminė šoninė Žingsnis 3
Užpilkite mėsą atvėsintu sūrymu ir padėkite į šaldytuvą 10 valandų.

Žingsnis 4

Sūryme marinuota naminė šoninė Žingsnis 4
Paruoškite prieskonius. Sumaišykite trintą česnaką, papriką, aliejų, medų, druską ir pipirus.

Žingsnis 5

Sūryme marinuota naminė šoninė Žingsnis 5
Išimkite šoninę iš sūrymo. Nusausinkite ir įtrinkite prieskoniais.

Žingsnis 6

Sūryme marinuota naminė šoninė Žingsnis 6
Suvyniokite boujenine į foliją ir kepkite 45 minutes.

Žingsnis 7

Sūryme marinuota naminė šoninė Žingsnis 7
Atitraukite foliją ir kepkite dar 20 minučių, kol apskrus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, mėsainiai, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos