Sushiritto su meksikietiškais prieskoniais. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Sushiritto su meksikietiškais prieskoniais.

"Sushiritto" - tai nuostabus meksikietiškos ir azijietiškos virtuvės derinys. Patiekalo pagrindą sudaro suši - ryžiai ir nori, o mėsos ir aštraus skonio įdaras - burito. Nepaisant neįprasto derinio, patiekalas gaunasi sotus ir kartu labai skanus. Įdomu tai, kad jis buvo išrastas daugiau nei prieš 10 metų, tačiau sushiritto dar netapo labai populiarus.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sushiritto su meksikietiškais prieskoniais. Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, tada sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite, kol lengvai apskrus. Tada sudėkite maltą mėsą, gerai išmaišykite ir toliau kepkite, kol mėsa taps traški.

Žingsnis 2

Sushiritto su meksikietiškais prieskoniais. Žingsnis 2
Paruoškite faršą. Į paruoštą maltą mėsą įpilkite pomidorų pastos, šiek tiek pašildykite. Įpilkite 2 valgomuosius šaukštus vandens ir troškinkite 5 minutes. Pagal skonį pasūdykite, įberkite meksikietiškų prieskonių mišinio. Pabaigoje sudėkite pupeles kartu su pomidorų padažu ir konservuotais žirneliais be skysčio. Gerai išmaišykite ir palikite atvėsti.

Žingsnis 3

Sushiritto su meksikietiškais prieskoniais. Žingsnis 3
Suformuokite sushiritto. Ant bambukinio kilimėlio padėkite vieną nori lapą, jo kraštą sudrėkinkite vandeniu ir prie jo pritvirtinkite kitą lapą. Drėgnomis rankomis paskleiskite virtus ryžius, neliesdami priklijuotos nori dalies. Ant ryžių uždėkite juostelę maltos mėsos ir daržovių įdaro. Ant viršaus uždėkite varškės sūrio, griežinėliais pjaustytų agurkų juostelių ir žolelių. Tada atsargiai susukite į tvirtą ritinį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos