Publikavimo data: 2024-06-08
Suši mėsainis
Suši mėsainis - neįprastas patiekalas, kuriame derinami du visiškai skirtingi receptai. Kartu jis pasirodo esąs skanus ir labai sotus, nes į jo sudėtį įeina mėsos paplotėlis, ryžiai ir daržovės. O vertingosios ingredientų savybės ne tik padės įveikti alkį, bet ir pamaitins organizmą naudingomis medžiagomis. Beje, suši ryžiai vadinami "sumeshi", t. y. "su acto skoniu". Visa tai dėl specialaus prieskonio, kurio dedama į patiekalą, kad jis gerai priliptų.
Žingsnis 1
Paruoškite kotletą. Pagal skonį pasūdykite maltą mėsą, pagardinkite prieskoniais. Į mėsą sudėkite svogūnus, atsargiai išmaišykite. Iš paruoštos masės suformuokite kotletą ir dėkite jį ant keptuvės, prieš tai pateptos augaliniu aliejumi. Kepkite, kol mėsa bus paruošta, ant didelės ugnies.
Žingsnis 2
Surinkite sušių mėsainį. Ryžius padalykite į dvi dalis. Iš vienos dalies suformuokite šiek tiek didesnę bandelę nei gautas paplotėlis. Aptepkite ją puse padažo. Ant ryžių bandelės uždėkite agurkų griežinėlių. Tada ant agurko uždėkite salotų lapą, o ant jo - kotletą. Užpilkite likusį padažą. Iš antrosios ryžių dalies suformuokite kitą "bandelę" ir ja uždenkite mėsainį.
Kategorijos