Suši mėsainis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Suši mėsainis

Suši mėsainis - neįprastas patiekalas, kuriame derinami du visiškai skirtingi receptai. Kartu jis pasirodo esąs skanus ir labai sotus, nes į jo sudėtį įeina mėsos paplotėlis, ryžiai ir daržovės. O vertingosios ingredientų savybės ne tik padės įveikti alkį, bet ir pamaitins organizmą naudingomis medžiagomis. Beje, suši ryžiai vadinami "sumeshi", t. y. "su acto skoniu". Visa tai dėl specialaus prieskonio, kurio dedama į patiekalą, kad jis gerai priliptų.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
279 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Suši mėsainis Žingsnis 1
Paruoškite kotletą. Pagal skonį pasūdykite maltą mėsą, pagardinkite prieskoniais. Į mėsą sudėkite svogūnus, atsargiai išmaišykite. Iš paruoštos masės suformuokite kotletą ir dėkite jį ant keptuvės, prieš tai pateptos augaliniu aliejumi. Kepkite, kol mėsa bus paruošta, ant didelės ugnies.

Žingsnis 2

Suši mėsainis Žingsnis 2
Surinkite sušių mėsainį. Ryžius padalykite į dvi dalis. Iš vienos dalies suformuokite šiek tiek didesnę bandelę nei gautas paplotėlis. Aptepkite ją puse padažo. Ant ryžių bandelės uždėkite agurkų griežinėlių. Tada ant agurko uždėkite salotų lapą, o ant jo - kotletą. Užpilkite likusį padažą. Iš antrosios ryžių dalies suformuokite kitą "bandelę" ir ja uždenkite mėsainį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos