Publikavimo data: 2024-06-22
Suši nigiri rinkinys, suktinukai
Nigiri sušių rinkinys, suktinukai patiks visiems japoniškos virtuvės mėgėjams. Ryžių, pagardintų actu, cukrumi ir druska, papildytų lašiša, skonis paprastas, bet kartu ir kvapnus. Taip pat suktinukai su Filadelfijos sūriu, agurkais ir avokadais papildys šį rinkinį kreminio skonio įvairove.
Žingsnis 1
Ryžius nuplaukite, kad išsivalytų vanduo, ir išvirkite. Išvirusius ryžius sumaišykite su 100 g acto, 70 g cukraus. Įberkite 2 arbatinius šaukštelius druskos. Viską gerai išmaišykite. Iš ryžių suformuokite ovalius paplotėlius.
Žingsnis 2
Ryžių pyragėlius užklokite lašišos gabalėliais. Ant viršaus užberkite truputį wasabi.
Žingsnis 3
Ant bambukinio kilimėlio blizgia puse į apačią padėkite nori lapą. Ryžius sudėkite ant nori ir tolygiai paskleiskite ant viso lakšto, palikdami 1,5 cm viršuje ir 1,5 cm apačioje. Naudodami kepimo maišelį išspauskite ant ryžių šiek tiek sūrio. Supjaustykite agurkus ir avokadą griežinėliais. Ant sūrio išdėliokite agurkų, avokadų ir lašišos griežinėlių.
Žingsnis 4
Suvyniokite ritinį, nuolat stumdami suvyniotą kraštą į vidų, kad ritinys būtų tvirtesnis. Šiek tiek prispauskite kraštus. Iš viso padarykite 5 ritinėlius.
Žingsnis 5
Kitam suktiniui gaminti ant bambukinio kilimėlio uždėkite maistinę plėvelę ir paskleiskite ant jos ryžius. Ant viršaus uždėkite nori lakštą. Naudokite tą patį įdarą kaip ir ankstesnio tipo suktinukams.
Žingsnis 6
Suvyniokite ritinėlį į sandarų vamzdelį. Iš visų pusių pabarstykite sezamo sėklomis. Abu suktinukus supjaustykite vienodais gabalėliais. Patiekite su sojų padažu ir imbieru.
Kategorijos