Publikavimo data: 2024-06-09
Suši ritinėliai su žuvimi, avokadu ir agurkais
Suktinukai - visame pasaulyje populiarus japoniškas patiekalas. Šis receptas puikiai tinka ruošti namuose, nes yra paprastas, jei palyginsite jį su įvairiais sušių gaminimo būdais. Patiekalas paruošiamas palyginti greitai. Iš siūlomo ingredientų kiekio reikėtų pagaminti 44 suši gabalėlius.
Žingsnis 1
Ryžius užpilkite vandeniu santykiu 1:1¼. Indą su ryžiais uždenkite dangčiu. Virkite ant vidutinės ugnies, kol vanduo užvirs. Kai vanduo užvirs, sumažinkite kaitrą iki silpnos ir virkite dar apie 15 minučių. Nuimkite puodą nuo ugnies ir leiskite ryžiams pastovėti dar 15 minučių. Jei išvirusioje košėje liko vandens, nusunkite jį.
Žingsnis 2
Sumaišykite actą su druska ir cukrumi, supilkite mišinį į virtus ryžius ir gerai išmaišykite. Atidėkite ryžius į šalį, kad atvėstų, ir sudėkite kitus ingredientus.
Žingsnis 3
Nulupkite agurkų ir avokadų odelę. Tada supjaustykite juos ir žuvį plonais pailgais maždaug vienodo storio griežinėliais. Tada paruoškite suktinukus. Bus dviejų rūšių.
Žingsnis 4
Pirmąjį suktinuką gaminkite taip: ant norio lapo dėkite ryžius, sūrį, avokado griežinėlius ir žuvį. Suvyniokite suktinuką.
Žingsnis 5
Antrasis variantas gaminamas taip pat, tik vietoj avokado dedamas agurkas. Agurką taip pat perdenkite, kad įdaras būtų tolygiai storas per visą "suktinuką".
Žingsnis 6
Suktinukus supjaustykite į 6 lygias dalis. Pagal šį receptą iš siūlomo ingredientų skaičiaus iš viso turėtų išeiti 44 porcijos.
Kategorijos