Publikavimo data: 2024-06-08
Suši su lašiša
Suktinukams gaminti naudojamos įvairių rūšių žuvys - dažniausiai įdaras gaminamas iš lašišos, upėtakio, lašišos ir ungurio, o brangiausia suši gaminama žuvis yra mėlynasis tunas. Namuose geriau sustoti prie paprastos raudonos žuvies, pavyzdžiui, lašišos. Švelnią, saldaus skonio lašišą organizmas lengvai virškina, todėl ši žuvis bus idealus pasirinkimas ruošiant skanų ir sveiką įdarą suktinukams.
Žingsnis 1
Ryžius išvirkite. Ryžius suberkite į puodą, užpilkite vandeniu ir pastatykite ant vidutinės ugnies. Užvirkite, uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir virkite ryžius neatidarydami dangčio apie 20 minučių. Nukelkite puodą nuo ugnies ir palikite ryžius dar 15 minučių brinkti. Tada perkelkite juos į keraminį dubenį, supilkite ryžių actą, druską, cukrų ir atsargiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą suktinukams. Nuluptą avokadą supjaustykite plonais griežinėliais. Lašišą supjaustykite plonais griežinėliais.
Žingsnis 3
Susukite ritinėlius. Bambukinį kilimėlį uždenkite maistine plėvele. Ant jo lygia puse į apačią uždėkite norio lakštą. Ant pusės "nori" lakšto plonu sluoksniu dėkite ryžių, ant viršaus - lašišos gabalėlių ir avokado griežinėlių. Suimkite viršutinį kilimėlio kraštą kartu su nori lakštu ir sandariai suvyniokite jį su įdaru viduje. Tokiu pat būdu įdarykite ir suvyniokite likusius "nori" lakštus.
Kategorijos