Publikavimo data: 2024-06-08
Suši užkandžių pyragas
Japonijos virtuvėje gausu įvairių skanių žuvies ir ryžių patiekalų receptų, o klasikinius sušius jau seniai pamėgo rusai. Taip stipriai, kad užkandžių suši pyragėliai - suši ingredientų derinys, pritaikytas tradiciniam rusiškam patiekalų patiekimui - atsirado įvairių šventinių patiekalų asortimente Rusijoje. Suši pyragėliai ruošiami dviem būdais - sluoksniais sudedami smulkinti produktai arba surenkami iš kelių rūšių paruoštų suktinukų.
Žingsnis 1
Paruoškite ryžius ir pyrago formą. Sumaišykite obuolių actą, sojų padažą ir cukrų. Ryžius virkite, kol išvirs. Užpilkite mišinį ant ryžių ir palikite marinuotis 20 minučių. Uždenkite torto formą maistine plėvele.
Žingsnis 2
Surinkite pyragą. Ant maistinės plėvelės sudėkite žuvies griežinėlius. Aptepkite žuvį kreminiu sūriu, ant viršaus sudėkite agurkų griežinėlius, aptepkite juos sūriu. Ant agurkų sudėkite avokado griežinėlius, aptepkite sūriu. Uždenkite tortą lėkšte pagal jo dydį, ant viršaus užriškite plėvelės kraštus ir padėkite tortą po presu į šaldytuvą 1 valandai. Prieš patiekdami apverskite pyragą aukštyn kojomis ir padalykite į porcijas.
Kategorijos