Publikavimo data: 2024-06-15
Susmulkinkite džiovintą česnaką.
Yra daugybė kiaulienos kotletų receptų. Tačiau svarbiausia visais būdais mėsą supjaustyti skersai pluošto ir sumušti plaktuku. Jei mėsos gabaliukai bus marinuoti su džiovintais česnakais ir kiaušiniu, jie bus minkštesni, o džiūvėsėliai suformuos traškią plutelę. Džiovinti česnakai išlaiko beveik visas naudingąsias savybes, aromatą ir skonį.
Žingsnis 1
Apskrudinkite kiaulieną. Uždenkite mėsos gabalėlius maistine plėvele ir iš abiejų pusių daužykite virtuviniu plaktuku.
Žingsnis 2
Paruoškite kiaušinių mišinį kotletams. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir džiovintų česnakų. Išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Marinuokite mėsą. Sudėkite kotletus į kiaušinių mišinį. Išmaišykite ir įsitikinkite, kad mėsa visiškai pasidengė mišiniu. Uždenkite dubenį dangčiu ir padėkite į šaldytuvą 4-5 valandoms.
Žingsnis 4
Apkepkite kotletus su džiovintais česnakais. Kiekvieną kotletą iš visų pusių apvoliokite džiūvėsėliuose. Ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite aliejų ir gerai įkaitinkite. Sudėkite kotletus į keptuvę ir kepkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Kai kotletai įgaus auksinę spalvą, nuimkite nuo ugnies.
Kategorijos