Susmulkinkite džiovintomis kalendromis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Susmulkinkite džiovintomis kalendromis

Kotletams tinka ta mėsos dalis, kurioje nėra venų ir yra mažiausiai raumenų. Todėl kotletams idealiai tinka kiaulienos nugarinė arba nugarinė. Prieš kepimą mėsa turi būti gerai išdžiovinta ir kepama tik gerai įkaitintame rafinuotame aliejuje. Kalendros puikiai tinka kiaulienai pagardinti - jos švelniai sustiprina mėsos skonį ir suteikia jai subtilų aštrų aromatą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Susmulkinkite džiovintomis kalendromis Žingsnis 1
Paruoškite mėsos padažą. Sumaišykite džiovintas kalendras su smulkintais česnakais. Įpilkite šaukštą alyvuogių aliejaus ir laimo sulčių. Padažą išmaišykite.

Žingsnis 2

Susmulkinkite džiovintomis kalendromis Žingsnis 2
Paruoškite kiaulieną kepti. Pabarstykite kiaulieną druska ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Iš abiejų pusių kotletus aptepkite kalendrų padažu.

Žingsnis 3

Susmulkinkite džiovintomis kalendromis Žingsnis 3
Paruoškite kiaulienos kotletus. Keptuvę įkaitinkite iki stiprios ugnies. Į keptuvę įpilkite šiek tiek aliejaus ir gerai įkaitinkite. Sudėkite kotletus ir kepkite juos 5-7 minutes. Apkepę iš vienos pusės, apverskite mėsą ir uždenkite dangčiu. Taip užtikrinsite minkštumą ir parudavusią plutelę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos