Susmulkinkite džiūvėsėlius pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Susmulkinkite džiūvėsėlius

Kotletai su džiūvėsėliais yra labai paprastas ir skanus patiekalas. Jį galima gaminti iš kiaulienos arba jautienos, tačiau greičiausias ir dietiškiausias variantas - vištienos arba kalakutienos krūtinėlė. Nepaisant paprastumo, kotletai būna labai skanūs ir sultingi. Paprastai džiūvėsėliai duonai kepti ruošiami iš duonos plutos. Tačiau jei plutelė minkšta ir neperkepusi, ją galima palikti. Prieš naudojimą džiūvėsėlius sumaišykite su prieskoniais, kad jie įgautų gražią spalvą ir skonį.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
215 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (33 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Susmulkinkite džiūvėsėlius Žingsnis 1
Paruoškite džiūvėsėlius. Supjaustykite duoną dideliais kubeliais ir pamirkykite į karį. Džiovinkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 10 minučių. Tada susmulkinkite blenderiu.

Žingsnis 2

Susmulkinkite džiūvėsėlius Žingsnis 2
Paruoškite mėsą. Vištienos filė iš abiejų pusių gerai išmuškite virtuviniu plaktuku. Pagardinkite druska ir pabarstykite žolelėmis.

Žingsnis 3

Susmulkinkite džiūvėsėlius Žingsnis 3
Paruoškite džiūvėsėlius. Lengvai įmuškite vištienos kiaušinį. Į kitą dubenėlį supilkite miltus, o į trečią - džiūvėsėlius.

Žingsnis 4

Susmulkinkite džiūvėsėlius Žingsnis 4
Apkepkite kotletus. Kiekvieną vištienos gabalėlį pamirkykite miltuose, paskui įmuškite kiaušinį ir galiausiai apibarstykite džiūvėsėliais. Kepkite keptuvėje augaliniame aliejuje ant vidutinės ugnies po 10 minučių iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos